Λίνα Χατζηαντωνίου | Κλινική Νευροψυχολόγος - Γνωσιακή Ψυχοθεραπεύτρια

Αιγινήτου Διονυσίου 8, Στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής
115 28 Αθήνα - Ιλίσια

Τηλέφωνο 210 72.57.888
Κινητό τηλέφωνο 6937 38.93.94
Φαξ 210 72.57.888

lhatziantoniou@gmail.com

Ωράριο λειτουργίας

Κατόπιν ραντεβού.

Υπηρεσίες Μέσω Διαδικτύου


Η παροχή ψυχολογικών υπηρεσιών μέσω διαδικτύου είναι πολύ διαδεδομένη στις μέρες μας. Και ενώ πολύς λόγος γίνεται για τις αρνητικές επιπτώσεις της τεχνολογίας, σε αυτή την περίπτωση η τεχνολογία προσφέρει μια ανεκτίμητη υπηρεσία: δίνει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ψυχολογικές υπηρεσίες σε ανθρώπους που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να έρθουν στο γραφείο του ψυχολόγου αλλά επιθυμούν να λάβουν βοήθεια.

Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή μέθοδο που προσφέρει τα ίδια οφέλη με τις παραδοσιακές ψυχολογικές υπηρεσίες, με το μεγάλο πλεονέκτημα ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Χρειάζεστε μόνο έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με κάμερα, σύνδεση στο ίντερνετ και ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τη διαδικασία παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών μέσω διαδικτύου επικοινωνήστε μαζί μας. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα λάβετε λεπτομερή καθοδήγηση και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι ευκολότερο από ότι νομίζατε!

Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες μέσω διαδικτύου:

  1. Ατομική Ψυχοθεραπεία – Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (μέσω  Skype): Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ατομική Ψυχοθεραπεία πατήστε εδώ.
  2. Γνωστική Αποκατάσταση (μέσω e-mail): Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Γνωστική Αποκατάσταση πατήστε εδώ.
  3. Ψυχοεκπαίδευση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ψυχοεκπαίδευση πατήστε εδώ.

Ειδικές κατηγορίες που επωφελούνται από τις ψυχολογικές υπηρεσίες μέσω διαδικτύου 

  • Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό και χρειάζονται ψυχολογική βοήθεια ή θέλουν να αντιμετωπίσουν κάποιο νοητικό πρόβλημα στη γλώσσα τους.
  • Ξένοι που ζουν στην Ελλάδα και χρειάζονται ψυχολογική βοήθεια ή θέλουν να αντιμετωπίσουν κάποιο νοητικό πρόβλημα στη γλώσσα τους.
  • Ηλικιωμένοι με νοητικές διαταραχές που είτε ζουν μακριά είτε έχουν πρόβλημα μετακίνησης.
  • Υγιείς ηλικιωμένοι που επιθυμούν να εξασκήσουν τις νοητικές λειτουργίες τους αλλά, λόγω υποχρεώσεων, δεν έχουν χρόνο.
  • Άνθρωποι με ψυχολογικές δυσκολίες που είτε ζουν μακριά είτε έχουν χρονικούς ή άλλου είδους περιορισμούς (π.χ. άνθρωποι με αγοραφοβία, κρίσεις πανικού ή κατάθλιψη συχνά έχουν δυσκολία να βγουν από το σπίτι).
  • Παιδιά και έφηβοι με ψυχολογικές δυσκολίες, μαθησιακές διαταραχές ή νοητικά ελλείμματα που, λόγω σχολικών υποχρεώσεων, δεν έχουν χρόνο να μεταβούν στο γραφείο του ψυχολόγου.