Λίνα Χατζηαντωνίου | Κλινική Νευροψυχολόγος - Γνωσιακή Ψυχοθεραπεύτρια

Αιγινήτου Διονυσίου 8, Στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής
115 28 Αθήνα - Ιλίσια

Τηλέφωνο 210 72.57.888
Κινητό τηλέφωνο 6937 38.93.94
Φαξ 210 72.57.888

lhatziantoniou@gmail.com

Ωράριο λειτουργίας

Κατόπιν ραντεβού.

Βιογραφικό


Η Λίνα Χατζηαντωνίου, Κλινική Νευροψυχολόγος και Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια, μεγάλωσε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D’Arc και σπούδασε ψυχολογία στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα «Γνωστική Νευροψυχολογία» (2004-2005, Τμήμα Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Essex, Μ. Βρετανία) και «Κλινική Νευροψυχολογία» (2009-2011, Ιατρική Σχολή Αθηνών & Health Science Center University of Texas, USA).

Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε ως Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής στην Αθήνα (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ., 2007-2008) και στο Beck Institute for Cognitive Therapy and Research (Philadelphia, U.S.A.).

Το 2007 έλαβε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη Νομαρχία Πειραιά.  Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Νευροψυχολογικής Εταιρείας, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας και της Επίκουρος - κίνηση (Εταιρεία ασθενών και εθελοντών για τη νόσο Πάρκινσον).

Από το 2007 ασκεί το επάγγελμα του Ψυχολόγου στο ιδιωτικό της γραφείο προσφέροντας τις ακόλουθες υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες:

  • Ψυχολογική-νευροψυχολογική αξιολόγηση ψυχιατρικών & νευρολογικών ασθενών
  • Αξιολόγηση μαθησιακών δυσκολιών, νοημοσύνης, νοητικών λειτουργιών σε παιδιά και εφήβους
  • Γνωσιακή ψυχοθεραπεία ενηλίκων και εφήβων (και στα αγγλικά και μέσω skype)
  • Νοητική ενδυνάμωση (και στα αγγλικά και μέσω διαδικτύου)
  • Eνημέρωση και ψυχοεκπαίδευση φροντιστών και γονιών

Δείτε το πλήρες βιογραφικό, εδώ